Slevy na celý nákup

OBJEDNÁVKY DO 14:00 ODESÍLÁME JEŠTĚ TEN DEN. PŘIHLAŠTE SE K ODBĚRU NOVINEK, SLEV:

Kategorie

VÍTEJTE VE FILMOVÉM SVĚTĚ

!!!VŠECHNO

!!!ZBOŽÍ

!!!SKLADEM

PRODEJ FILMŮ:

  • DVD
  • BLURAY
  • UHD 4K BLURAY
  • VHS VIDEOKAZETÁCH
  • UMD

DÁLE NABÍZÍME:

  • CD S HUDBOU
  • FILMOVÉ PLAKÁTY
  • FILMOVÉ OBRAZY
  • SBĚRATELSKÉ FIGURKY

DOPRAVA:

  • ZÁSILKOVNA
  • PPL

ODESÍLÁME:

  • KAŽDÝ DEN PO - PÁ
  • I V SOBOTU A NEDĚLI

PLATBA:

  • BANKOVNÍ PŘEVOD
  • DOBÍRKA
  • HOTOVĚ - OSOBNÍ ODBĚR V ČESKÉ LÍPĚ

DOTAZY SMĚŘUJTE:

  • info@filmgigant.cz
  • +420 724 815 151

JSME TU PRO VÁS KAŽDÝ DEN A TO VČETNĚ SVÁTKŮ

Chirurgové 6. kompletní série 6DVD (DVD) (Bazar)

Produkt se již nenabízí. Zkuste si vybrat jiný produkt ze stejné kategorie.

https://www.filmgigant.cz/29614-38125-thickbox/chirurgove-6-kompletni-serie-6dvd-dvd-bazar.jpg

6. série oblíbeného seriálu.

  • stav: Použité
  • v prodeji od: 01.12.2010
  • typ nosiče: DVD
  • typ obalu: Slim DVD box - KARTON. ŠUBR
  • počet disků: 6
  • anglický dabing 1: Dolby Digital 5.1
  • český dabing 1: Dolby Surround 2.0
  • anglické titulky: ANO
  • české titulky: ANO

Více detailů o zboží

Chci si přidat do přání

ZLEVŇENO
1 959 Kč

1 999 Kč

(SLEVA 2 %)

D00558

Dostupnost: VYPRODÁNO. Vyhledejte si jiné vydání nebo pište dotazy na info@filmgigant.cz, telefonicky na +420 724 815 151.


Hlídat dostupnost produktu

Přihlašte se k odběru novinek, SLEV a informací ZDE, nebo pište na info@filmgigant.cz.

6. série oblíbeného seriálu.

Obsah filmu:

Čeká vás větší konkurence, více doktorů a mnohem více dramatických situací, protože nemocnici Seattle Grace čeká fúze s konkurenční nemocnicí. To vše v kritiky chválené šesté sérii známého seriálu Chirurgové. Prožijte si znovu každý dojemný okamžik seriálu, tentokrát na skvělé sadě šesti disků.Meredith, Derek, Izzie, Cristina a ostatní vaše oblíbené postavy se musí potýkat se zcela novými problémy, když k nim do nemocnice přijdou lékaři z nemocnice Mercy West. Vytvářejí se hranice bitevních polí a nepřátelství dosáhnou nových výšin během nezapomenutelného roku v Seattle Grace.Sledujte jeden z nejoblíbenějších amerických seriálů současnosti, a navíc si užijte báječný bonusový materiál: mimo jiné dvě prodloužené epizody dostupné pouze na DVD. Tato šestidisková sada je skvělým přírůstkem do vaší kolekce seriálu Chirurgové!

DISK 1

1. Pět stupňů zármutku

Izzie otevře oči a má před sebou nový den, ale ostatní v nemocnici se se smrtí George vypořádávají každý po svém. Richard se zatím dozví, že jeho dny jako přednosty kliniky jsou sečteny, protože jeho místo šéfové nabídli někomu jinému.

2. Sbohem

Kamarádi a kolegové George O´Maleyho se snaží překonat smutek z jeho smrti. Dr. Wyattová nutí Cristinu a Owena, aby si odpírali sex, zatímco novomanželé Meredith a Derek si ho užívají, kde jen mohou. Lexie uvažuje o tom, kam směřuje její vztah s Markem.

3. Přestaň se bát

Kvůli plánovanému sloučení s jinou nemocnicí je každý v Seattle Grace dost neklidný. Cristina udělá něco nečekaného a dobrovolně vezme službu na pediatrickém oddělení a Callie zvažuje ještě dramatičtější změnu. Izzie se objeví v nemocnici a vypadá jako nová.

4. Pošramocená povinnost

V nemocnici se objeví otec Meredith, alkoholik, který nutně potřebuje nová játra. Lexie mu je darovat nemůže, a tak musí Meredith udělat těžké rozhodnutí. Cristina se zoufale snaží operovat a Izzie přesvědčí Owena, aby provedl riskantní zákrok.

DISK 2

5. Invaze

Mladí lékaři z nemocnice Mercy West přijdou na svá nová místa a krátce potom to v Seattle Grace začne vřít. Reed Adamson, ambiciózní mladá lékařka, si chce přisvojit Georgovu skříňku, čímž odstartuje spory s Alexem a ostatními lékaři. Callie se chytne se svým otcem.

6. Co jsem viděl, to jsem viděl

Jedna žena v nemocnici zemře v důsledku zranění, která utrpěla ve strašlivém požáru jednoho hotelu. Všichni lékaři pak musí na kobereček, aby se zjistilo, kdo za její smrt nese vinu. I bez požáru ale nemocnicí zmítá chaos, Charles omdlí, protože daroval příliš mnoho krve, a Lexie se rozpláče, když slyší nářek jednoho mladíka.

7. Řez naslepo

Jeden laborant žádá o velmi komplikovaný zákrok a Derek se snaží překročit omezení daná jeho postavením v nemocnici. Alex si není jistý tím, co vlastně cítí k Izzie, a ostatní lékaři se snaží si posílit pozici v rámci pracovního kolektivu.

8. Operace k narozeninám

Richard naléhá na Arizonu, aby provedla nebezpečnou operaci dítěte, jehož rodiče nemocnici věnovali mnoho peněz. Alex dělá, co může, aby zachránil nedonošené dítě, a Reed si ho začíná předcházet. Cristina zase přijme vinu za nepovolenou operaci.

DISK 3

9. Vzpomínky na minulost

Meredith se po operaci vrací do práce a vyděsí ji nová konkurence. Owen zatím do nemocnice přivede starou známou z armády, Teddy Altman, aby se stala vedoucí jednoho oddělení. Alex se pohádá s Izzie a oba jsou strašlivě naštvaní.

10. Horečka svátečních nocí

Lékaři spolu stráví tři velké svátky, Den díkůvzdání, Vánoce a Silvestr, a objeví velké věci. Mark s překvapením zjistí, že je možná otcem krásné dívky, o které ale nikdy neslyšel. Owen zatím přizná něco nečekaného.

11. V jediném okamžiku

Do nemocnice se vrátí Addison, aby pomohla Markově těhotné dceři. Mezitím Derek zjistí, že Miranda a Meredith kryly chybu, které se Richard dopustil na operačním sále. Reed udělá Alexovi nemravný ale zajímavý návrh.

12. Práskač

Derek zvažuje, jestli nahlásí, že Richard začal znovu pít, ale Meredith zpochybní jeho úmysly. Dění mezi Cristinou, Owenem a Teddy nabere na obrátkách, když se dozvíme dávnou pravdu. Izzie se vrátí, aby se udobřila s Alexem.

DISK 4

13. Stav lásky a důvěry

Napětí v nemocnici se dá krájet, protože je Derek jmenován novým přednostou kliniky. Richard navíc dostane na výběr mezi dvěma těžkými volbami. Meredith si není jistá, jestli už může operovat sama, ale Miranda ji ujití, že to dokáže. A zatím mezi ní a Benem přelétne první pořádná jiskra.

14. Masakr na Svatého Valentýna

Je svatý Valentýn a Arizona s Callie se ujmou role dohazovaček mezi Benem a Mirandou. Meredith má spor s April, Derekovou novou asistentkou. Jackson zatím Lexie doporučí, aby na sobě něco změnila, pokud chce upoutat pozornost.

15. Poslední přednáška

Lékaři vyprávějí příběhy ze své praxe: Callie popíše, jak léčila pacienta s obrnou, Miranda zase, jak vyplašená byla jako začátečník. Richard vypráví podrobnosti případu pacienta s AIDS, když tato nemoc ještě nebyla vůbec známá, a také zmíní počátky své závislosti na alkoholu.

16. Dokonalá náhoda

Richardův první den po návratu do práce; prosil, aby ho moc nepřetěžovali, jenomže do nemocnice přijmou významného lékaře s potížemi trávicího traktu. Cristina, Teddy a Owen se konečně na něčem shodnou, zatímco plány Lexie, že Alexovi připraví sexy překvapení, zhatí svým nenadálým příchodem Derek.

DISK 5

17. Gangsteři se skalpelem

Přednosta Webber tlačí na Dereka, aby jeho ženu, Adele, přijal do svého klinického experimentu. Věci naberou rychlý spád, když Arizona pro Callie připraví překvapení. Mezi Lexie a Jacksonem přeskočí první jiskra.

18.-19. Jedna píseň za druhou

Jeden člen chirurgického týmu bojuje o život a jeho boj provází hudba. Během automobilové nehody utrpí Callie vážná zranění a všichni v nemocnici spolupracují, aby jí zachránili život. Derek Meredith slíbí něco velmi důležitého.

20. Dlouhá cesta zpátky

Kvůli nečekané smrti jednoho z účastníků klinického experimentu musí Derek pokračovat jen velmi obezřetně. Meredith zatím podnikne velmi nebezpečný krok. Alex má neshody s jednou pacientkou a Callie se jen stěží vypořádává s následky svéhoúrazu.

DISK 6

21. Svatba v bílém

Arizona a Callie se připravují na svůj velký den, ale nic nejde tak, jak má. Derek chce Meredith přesvědčit, aby adoptovali nemocného sirotka, a mladí lékaři se octnou v cílové rovince závodu o vedoucí pozici.

22. Já přežiju

Cristině hrozí, že kvůli jedné operaci vypadne ze závodu o významný profesní postup. Ukáže se, proč chce Jackson trávit víc času na operačním sále, a Meredith má obavy kvůli pohovoru se sociální pracovnicí.

23. Nezletilá bez doprovodu

V Pugetově zálivu dojde k leteckému neštěstí, takže se všichni v nemocnici připravují na příjezd těžce raněných obětí. Alex Owenovi vyzradí tajemství Meredith a Cristinu čeká velké překvapení. Henry zatím řekne Teddy, aby šla, a Alex musí nést odpovědnost za svoje rozhodnutí.

Hrají:

Chastity Dotson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Phil Abrams, Alanna Masterson, Nicole Rubio, Demi Lovato, Sandra Oh, Katherine Heigl, Sara Ramirez, Eric Dane, Chyler Leigh, Kevin McKidd, Jessica Capshaw, Patrick Dempsey, Martha Plimpton, Debra Monk, Shannon Lucio, Mitch Pileggi, Zoe Boyle, Zack Shada, Jim Metzler, Alicia Hannah, Mark Saul, Molly Kidder, Joe Williamson, Gloria Garayua, Tymberlee Hill, Amy Madigan, Adam Lazarre-White, T.J. Lowther, Adrienne Barbeau, James Frain, Kerri Higuchi, Amrapali Ambegaokar, Taylor Geare, Jeff Perry, Ralph Waite, Tom Amandes, Isabella Hofmann, Jocko Sims, Kristen Ariza, Ursula Whittaker, Robert Baker, David Bowe, Sarah Drew, Alexie Gilmore, Jack Gwaltney, John Paul Pitoc, Brandon Scott, Kathleen Wilhoite, Jesse Williams, Nora Zehetner, Bruce French, Freda Foh Shen, Hector Elizondo, Chelsea Ricketts, Bill Fagerbakke, Erinn Hayes, Saundra McClain, Ron Roggé, Arlene Santana, Faran Tahir, Erica Gimpel, Khamani Griffin, Derek Webster, Angelo Tiffe, Kim Raver, Joel Grey, Steven W. Bailey, Loretta Devine, James DuMont, Mason Cook, Jeff Perry (a.z.), Frankie Faison, Danielle Panabaker, Hillary Tuck, Nathan West, Leven Rambin, Ewan Chung, Kate Walsh, Cynthia Stevenson, Sinqua Walls, Amol Shah, Dan Bucatinsky, Jason George, Spencer Garrett, Julie Lancaster, Cody Christian, Pamela Reed, Brian George, Kelvin Brown, Fred Ochs, Yeena Fisher, Sarah Paulson, Gregg Henry, Missi Pyle, Ravi Kapoor, J. August Richards, John Ainsworth, Claire Geare, Tess Harper, Chelcie Ross, Blake Bashoff, Annie Fitzgerald, Courtney Ford, Christina Grance, Diane Venora, Dennis Boutsikaris, Geoffrey Blake, Moon Unit Zappa, Elizabeth Ho, Richard T. Jones, Sara Gilbert, Derek Cecil, Lance Barber, Adam Kulbersh, Aaron Perilo, Michael O'Neill, Wendy Raquel Robinson, Jake McLaughlin, David Ramsey, Caroline Williams, James Shanklin, Scott Cohen, Glenn Morshower, Rosalie Ward, Mia Barron, Alyssa Shafer, Marion Ross, Emily Bergl, Austin Highsmith, Jonathan Goldstein, Regi Davis, Tom Irwin, Ryan Devlin, Mandy Moore, Jeanette Brox, Kelsey Scott, Ray Ford, Merwin Mondesir, Jerry Kernion, Ingrid Walters, Shi Ne Nielson, Adam Shapiro, Winston Story, Jarrod Crawford, Stephon Fuller

Bonusy:

* Prodloužené díly

* Nový lékaři na scéně

* Lék, který zabírá: Oblíbené scény

* Na natáčení s Patrickem a Ericem

* Pitva Chirurgů – nevysílané scény

* Co se do 6. řady nevešlo

* Komentáře tvůrců

Trailer:

---

  • stav: Použité
  • v prodeji od: 01.12.2010
  • typ nosiče: DVD
  • typ obalu: Slim DVD box - KARTON. ŠUBR
  • počet disků: 6
  • rok: 2009
  • originální název: Grey's Anatomy
  • čas (délka trvání v minutách): 1010
  • region (1): 2 - Evropa
  • obrazový formát (1): 16:9 (1.78:1)
  • anglický dabing 1: Dolby Digital 5.1
  • český dabing 1: Dolby Surround 2.0
  • anglické titulky: ANO
  • české titulky: ANO
  • slovenské titulky: ANO

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Zaregistrujte se nebo přihlašte pro vložení hodnocení filmu. TĚŠÍME SE NA VÁS.

Dále nabízíme:

30 dalších produktů z naší nabídky:

Předchozí
Následující

Hledat